Tannbleking 2017-09-12T10:43:09+00:00
Prisoversikt

Kampanje ut september! 

Tannbleking til 1/2 pris! Kun kr. 1995,- (3990,-) for både over- og underkjeven. Alt inkludert. Gjelder hjemmebleking.

Ring 23651881, eller send e-post til info@smiltannlegesenter.no

Skånsom tannbleking som varer

#DENFØLELSEN

Fikset tennene hos Smil Tannlegesenter. Nye freshe, hvite tenner.

Ønsker du deg hvitere tenner? Visste du at Smil Tannlegesenter sin metode for tannbleking er uten noen former for bivirkninger for din tannemalje? Vi tilbyr en skånsom og sikker tannblekingsmetode som varer lenge og som enkelt og rimelig kan benyttes igjen. Passer utmerket som gave både til han og henne. Smilet får du med på kjøpet. Smil Tannlegesenter – verdens hyggeligste tannleger!

Tannbleking_Oslo

Tannbleking i Oslo

Opplever du at dine tenner er blitt gråere og gulere? Drikker du mye kaffe, te, eller nyter du et glass rødvin i ny og ne? Røyker du eller snuser du? Du tenker at du kanskje skal gjøre noe med det, og sjekker hvilke tilbud som finnes. På internett, i hudpleiesalonger, hos frisører og på apotek. Vil du ta vare på tennene, dropper du useriøse alternativene og går til tannlegen. Ellers kan det fort gå galt. Faktisk har den nye EU-lovgivningen slått fast at det kun er tannhelsepersonell som har lov til å bleke tenner hos folk. Smil Tannlegesenter har lang erfaring med tannbleking og veldig fornøyde pasienter. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg til å få hvite og sunne tenner.

Vår blekemetode har mange fordeler;

 • Den er sikker og skånsom mot tann og tannkjøtt
 • Den er svært enkel å bruke
 • Du vil selv bestemme graden av tannblekingen for å unngå et unaturlig resultat
 • Blekeresultatet vil vare flere år dersom du tar godt vare på dine tenner
 • Du kan enkelt og rimelig bruke igjen utstyret etter noen år dersom du ønsker det
 • Blekingen er helt smertefri, dog kan enkelte oppleve noe ising under blekeperioden

Slik utføres tannbleking

Behandlingen hos oss starter med å ta avtrykk, som det lages plastskinne av på klinikken. Så vil du få utlevert ditt tannblekingskitt etter noen dager. Tannblekingskittet inneholder din individuelt tilpasset plastskinne, blekemateriell (som er fri for giftstoffer), og en enkel veiledningsbrosjyre. Du vil naturligvis bli godt informert om fremgangsmåten i klinikken også. Plastskinnen fylles så med blekemateriell og plasseres over tennene. Blekeskinnen passer perfekt over tennene, og er derfor ikke ubehagelig å ha i munnen. Du bleker én kjeve om gangen, og skinnen sitter på om natten tre til seks ganger per kjeve. Blekeskinnen brukes til du er fornøyd med resultatet. En kontrollert hjemmebleking gir best og mest langvarig resultat. Når du gjør blekingen hjemme, kalles den kosmetisk tannbehandling.

Viktig å vite når du skal bleke dine tenner

Blekeresultet vil variere fra person til person, men nesten alle vil få sine tenner bleket etter endt behandling. Personer med sterkt misfarget tenner har tendens til å oppnå mer synlige resultater enn personer med kun litt misfarget tenner. Det er viktig å få tannlegens vurdering av egnethet til tannbleking under den første konsultasjonen. Enkelte menneskers tannsett er ikke egnet, som kan skyldes tannkjøttsykdommer (f.eks. periodontitt) eller tannsunnhetsproblemer (f.eks. karies). Hvis du har fått en krone, plastfylling eller lignende behandlinger i tannsettet, vil en tannblekingsbehandling ikke endre fargen på disse fyllingene. Derfor kan det være nødvendig å få skiftet de gamle fyllingene, så de passer den nye hvite fargen på tennene. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg til å vurdere dette. Gravide eller ammende anbefales å vente til etter fødsel og etter ammingsperioden er over. Og du, det er 18-års grense på tannbleking hos oss.

Noen gode råd for å oppnå best resultat med tannblekingen

 • Det er anbefalt at en tannlege har vurdert tenner og tannkjøtt før bleking igangsettes. Har du hull i tennene, bør du ikke bleke før disse er reparert.
 • Ikke bruk andre blekemidler enn de som er kjøpt hos din tannlege
 • Som tidligere nevnt, fyllinger og keramiske kroner påvirkes ikke av blekemiddelet, og vil følgelig ikke blekes. Det kan derfor bli nødvendig å skifte synlige fyllinger etter endt bleking.
 • Unngå i størst mulig grad produkter som kan misfarge tennene i blekeperioden – vin, te, kaffe og tobakk. Tennene vil i denne perioden være mer mottakelige for fargestoffer.
 • Det er nyttig å skylle munnen med fluor i blekeperioden og de første ukene etter blekingen. Dette for å unngå eventuell ising i tennene.

Anbefalt tannkrem

Det finnes også tannkrem som godkjente tannleger anbefaler å bruke i forbindelse med at du bleker tennene dine. Tannkremen bidrar til å holde emaljen ren etter at du har bleket tennene, og gir et bedre og mer varig resultat. Du får kjøpt den hos tannlegen. Ofte leser man om tannkrem som bleker. Dette stemmer ikke. Der finnes faktisk ingen tannkrem som bleker tenner. I alle fall ikke noen som er godkjent i Norge. Der finnes, i midlertid, tannkrem som kan hjelpe med å redusere graden av overfladisk misfarging på tenne.

Få time på kort varsel

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81