Kontakt Oss 2018-02-11T10:06:03+00:00
Tannlegepriser

Kontakt Oss

Har du funnet den rette? Vår tannklinikk setter av god tid til alle tannbehandlinger. Det er viktig for deg som pasient, men også for den tannlegen som skal behandle deg. Det får vi mye ros for. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side. Smil Tannlegesenter – verdens hyggeligste tannleger.

Camilla Schjelderup Mjørud er vår daglig leder. Hun er svært dyktig og fantastisk hyggelig. Ring henne på telefon 23 65 18 81 om du har spørsmål eller tilbakemeldinger. Det blir hun glad for.

Pasientgarantien ved Smil Tannlegesenter

  • Alltid oppdatert prisliste på web og i resepsjonen

  • Alltid skriftlig kostnadsoverslag før påbegynt behandling

  • Alltid orientering om behandlingen som skal utføres

  • Alltid informasjon om tannbehandlingen som er utført

  • Alltid spesifisert kvittering for gjennomført behandling

Dyktige tannleger sentralt i Oslo, Nationaltheatret og Nydalen

Våre tannlege klinikker ligger på Nationaltheatret og i Nydalen.

På Nationaltheatret finner du oss på Tordenskiolds gate 7. Tordenskiolds gate 7 har beliggenhet midt i smørøyet av Nationaltheatret, i nærheten av Stortinget, Oslo Rådhus, og Nationaltheatret T-bane stasjon. Tannlege klinikken har enkel adkomst for bil fra Oslo sentrum, i tillegg til gangavstand til alle kollektivtilbudene i området. Videre er det parkeringsdekning i gateplan i tillegg til garasjekjeller flere steder i umiddelbar nærhet. Nationaltheatret har et godt utbygget sykkelveinett, med sammenhengende gang- og sykkelvei fra Nationaltheatret og opp langs Akerselva i Nydalen.

Bor du, studerer eller arbeider du i Nydalen vil du finne oss i Sandakerveien 116. Vi holder til i selvet BI-bygget, 2. etg. Tannlege klinikken ligger et steinkast unna Storo, og i umiddelbar nærhet til Kjelsås, Torshov, Sagene, og Grefsen.

KONTAKTINFORMASJON

23 65 18 81

info@smiltannlegesenter.no

Nationaltheatret: Tordenskiolds gate 7, 0160 Oslo
Nydalen: Sandakerveien 116, 0484 Oslo

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81