Tannbleking 2017-11-17T14:34:10+00:00
Prisoversikt

Black Friday kampanjetilbud! 

Hjemmetannbleking til 1/2 pris! Kun kr. 1995,- (ordinær pris kr. 3990,-) for både over- og underkjeven. Alt inkludert. 

Ring 23651881, eller send e-post til info@smiltannlegesenter.no. Må bestilles innen lørdag 25. november.

Profesjonell hjemmetannbleking bare hos Smil Tannlegesenter

Første inntrykket teller! Det er ingen tvil om at vi ser bedre ut med hvite rene tenner, men vi føler oss også bedre! Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side.

Ønsker du deg hvitere tenner? Visste du at vår metode for tannbleking er uten noen former for bivirkninger for din tannemalje eller tannkjøtt? Vi tilbyr en skånsom og sikker tannblekingsmetode som varer og som enkelt og rimelig kan benyttes igjen. Passer utmerket som gave både til han og henne. Smilet får du med på kjøpet. Smil Tannlegesenter – verdens hyggeligste tannleger!

Skånsom tannbleking som varer

Hjemmetannbleking

Hjemmetannbleking

Snuser du eller drikker du mye kaffe? Har du gulaktige og misfargede tenner? Hjemmetannbleking er skånsom mot tenner og tannkjøtt, og gir et mer varig resultat. Ved hjemmetannbleking tas et raskt avtrykk av dine tenner hos en av våre tannleger med spesialkompetanse innen estetisk tannbehandling. Vi fremstiller så blekeskinner som er individuelt tilpasset din kjeve. Tannlegen vil gi deg grundig instruksjon på klinikken.

Prisen inkluderer blekeskinner og blekesprøyter – alt som skal til for et flott hvitt smil. Du beholder blekeskinnene til senere bruk.

Smil Tannlegesenter er et tannlegekontor midt på Nationaltheatret, med det aller nyeste innen teknisk utstyr. Våre tannleger er alle udannet i Norge. Når du kontakter oss vil våre tannhelsesekretærer – Beate Kittilsen og Camilla Mjørud – rettlede deg under hele prosessen, svare på dine spørsmål, bestille time  for deg på kort varsel, og stå kort sagt til din disposisjon før, under og etter behandling. Det får vi mye ros for!

Profesjonell tannbleking

Tannbleking

Tannbleking

Opplever du at dine tenner er blitt gråere og gulere? Drikker du mye kaffe, te, eller nyter du et glass rødvin i ny og ne? Røyker du eller snuser du? Du tenker at du kanskje skal gjøre noe med det, og sjekker hvilke tilbud som finnes. På internett, i hudpleiesalonger, hos frisører og på apotek. Vil du ta vare på tennene, dropper du useriøse alternativene og går til tannlegen. Ellers kan det fort gå galt. Faktisk har den nye EU-lovgivningen slått fast at det kun er tannhelsepersonell som har lov til å bleke tenner hos folk. Smil Tannlegesenter har lang erfaring med tannbleking og veldig fornøyde pasienter. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg til å få hvite og sunne tenner.

Vår blekemetode har mange fordeler;

 • Den er sikker og skånsom mot tann og tannkjøtt
 • Den er svært enkel å bruke
 • Du vil selv bestemme graden av tannblekingen for å unngå et unaturlig resultat
 • Blekeresultatet vil vare flere år dersom du tar godt vare på dine tenner
 • Du kan enkelt og rimelig bruke igjen utstyret etter noen år dersom du ønsker det
 • Blekingen er helt smertefri, dog kan enkelte oppleve noe ising under blekeperioden

Slik utføres hjemmetannbleking

Behandlingen hos oss starter med å ta avtrykk, som det lages plastskinne av på klinikken. Så vil du få utlevert ditt tannblekingskitt etter noen dager. Tannblekingskittet inneholder din individuelt tilpasset plastskinne, blekemateriell (som er fri for giftstoffer), og en enkel veiledningsbrosjyre. Vi benytter Fluorescent som blekemiddel. Du vil naturligvis bli godt informert om fremgangsmåten i klinikken også. Plastskinnen fylles så med blekemateriell og plasseres over tennene. Blekeskinnen passer perfekt over tennene, og er derfor ikke ubehagelig å ha i munnen. Du bleker én kjeve om gangen, og skinnen sitter på om natten tre til seks ganger per kjeve. Blekeskinnen brukes til du er fornøyd med resultatet. En kontrollert hjemmebleking gir best og mest langvarig resultat. Når du gjør blekingen hjemme, kalles den kosmetisk tannbehandling.

Viktig å vite når du skal bleke dine tenner

Tannbleking

Tannbleking

Blekeresultet vil variere fra person til person, men nesten alle vil få sine tenner bleket etter endt behandling. Personer med sterkt misfarget tenner har tendens til å oppnå mer synlige resultater enn personer med kun litt misfarget tenner. Det er viktig å få tannlegens vurdering av egnethet til tannbleking under den første konsultasjonen. Enkelte menneskers tannsett er ikke egnet, som kan skyldes tannkjøttsykdommer (f.eks. periodontitt) eller tannsunnhetsproblemer (f.eks. karies). Hvis du har fått en krone, plastfylling eller lignende behandlinger i tannsettet, vil en tannblekingsbehandling ikke endre fargen på disse fyllingene. Derfor kan det være nødvendig å få skiftet de gamle fyllingene, så de passer den nye hvite fargen på tennene. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg til å vurdere dette. Gravide eller ammende anbefales å vente til etter fødsel og etter ammingsperioden er over. Og du, det er 18-års grense på tannbleking hos oss.

Noen gode råd for å oppnå best resultat med tannblekingen

 • Det er anbefalt at en tannlege har vurdert tenner og tannkjøtt før bleking igangsettes. Har du hull i tennene, bør du ikke bleke før disse er reparert.
 • Ikke bruk andre blekemidler enn de som er kjøpt hos din tannlege
 • Som tidligere nevnt, fyllinger og keramiske kroner påvirkes ikke av blekemiddelet, og vil følgelig ikke blekes. Det kan derfor bli nødvendig å skifte synlige fyllinger etter endt bleking.
 • Unngå i størst mulig grad produkter som kan misfarge tennene i blekeperioden – vin, te, kaffe og tobakk. Tennene vil i denne perioden være mer mottakelige for fargestoffer.
 • Det er nyttig å skylle munnen med fluor i blekeperioden og de første ukene etter blekingen. Dette for å unngå eventuell ising i tennene.

Anbefalt tannkrem

Det finnes også tannkrem som godkjente tannleger anbefaler å bruke i forbindelse med at du bleker tennene dine. Tannkremen bidrar til å holde emaljen ren etter at du har bleket tennene, og gir et bedre og mer varig resultat. Du får kjøpt den hos tannlegen. Ofte leser man om tannkrem som bleker. Dette stemmer ikke. Der finnes faktisk ingen tannkrem som bleker tenner. I alle fall ikke noen som er godkjent i Norge. Der finnes, i midlertid, tannkrem som kan hjelpe med å redusere graden av overfladisk misfarging på tenne.

Smil Tannlegesenter

Smil Tannlegesenter er en toppmoderne og nyskapende tannlegekjede. Vi er et team bestående av erfarne tannleger, spesialister, lege, oralkirurg, og psykolog. Vi har mange pasienter som har tannlegeskrekk og tilbyr også behandling hos psykolog og tannbehandling under narkose for de som trenger det. Våre tannleger er utdannet i Norge, og er alle medlemmer av Den norske tannlegeforening. Vi er sertifisert tannklinikk og tilbyr tannforsikring via IF Skadeforsikring.

Vi ved Smil Tannlegesenter setter de høyeste krav til kompetanse. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på stadig å videreutdanne og kurse våre ansatte. Dette er både med på å skape økt motivasjon for våre tannhelsemedarbeidere, i tillegg til å sikre høy kvalitet i alle ledd for pasienten. Menneskene i Smil Tannlegesenter jobber i et yrke som gir stor glede av å hjelpe andre. Vår tannhelsepersonell finner mye motivasjon og blir oppriktig glad hver gang du som pasient blir fornøyd med den tannbehandlingen du har fått.

Tett og personlig oppfølgning

Som pasient ved Smil Tannlegesenter vil du bli ivaretatt av et vennlig og serviceinnstilt helseteam. Vår erfaring og faglige trygghet sørger for førsteklasses oppfølging og behandling. Vi utfører alle typer tannbehandlinger, forebyggende arbeid, samt estetiske tannbehandlinger. Våre tannleger har tilleggskompetanse innen odontofobi/tannlegeskrekk. Vi har fokus på at all behandling skal være smertefri. Vi vil reservere god tid til deg for å unngå en stresset situasjon, både for deg som pasient og for tannlegen som skal behandle deg. Det får vi mye ros for.

Smil Tannlegesenter er for alle – enten du er ung eller gammel – enten du har en alvorlig tannlidelse eller bare ønsker å pynte litt på tennene. Hos oss er du sikret en faglig dyktig og topp moderne tannbehandling – et komplett tannlegetilbud helt uten hull!

Få time på kort varsel

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81