Informasjon til nye pasienter2018-04-06T08:57:19+00:00
Kontakt oss
Tannlegepriser

Informasjon til nye pasienter

Har du funnet den rette? Vi har økt vår kapasitet på tannklinikken og tar nå imot nye pasienter.  Våre tannleger er utdannet i Norge og er alle medlemmer av den norske tannlegeforening. Vi står for kvalitet til en moderat pris. Våre priser ligger under gjennomsnittet av andre tannklinikker i Oslo. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side. Smilet får du med på kjøpet. Smil Tannlegesenter – verdens hyggeligste tannleger!

Smil Tannlegesenter er en topp moderne tannklinikk i trivelige og moderne lokaler i Nationaltheatret, Oslo. Våre tannhelsemedarbeidere holder høyt faglig nivå og er samtlige utdannet i Norge. Våre tannleger deltar stadig på etterutdanningsprogrammer og kurses stadig for å kunne tilby deg som pasient en effektiv og smertefri tannlegebehandling.

Vår styrke ligger i vårt faglige kompetansenivå, til priser som til enhver tid skal ligger under gjennomsnittet av andre tannklinikker i Oslo. Vi skal være tilgjengelige for deg som pasient, derfor har vi utvidede åpningstider. Vår tannklinikk holder åpent også på kveldstid, samt lørdager og søndager. Du finner enkelt frem til oss ved å klikke her.

Timebestilling

Timebestilling kan enkelt gjøres via telefon 23 65 18 81. Da vil du treffe på en av våre hyggelige resepsjonister. Du kan også sende oss en e-post til info@smiltannlegesenter.no eller rett og slett fylle ut skjema under og vi tar kontakt med deg så snart som mulig og ikke senere enn 24 timer. Pasienter med akutt tannlegebehov og tannlegeskrekkpasienter kan kontakte oss på tilsvarende måte. Sammen finner vi et tidspunkt som passer. Vi holder åpent alle dager, samt lørdager og søndager. I tillegg holder vi åpent på kveldstid.

Helseopplysninger

Ved oppmøte på klinikken ber vi deg fylle ut et helseskjema. Det er noen viktige grunner til det. For det første vil denne informasjonen hjelpe våre tannleger til å avdekke om du er allergisk mot noen medikamenter, som for eksempel antibiotika. I tillegg, enkelte sykdommer kan gi mulighet til trygderefusjon ved en tannbehandling. Våre tannleger vil kunne hjelpe deg til å finne ut av dette.

Førstegangs rutinekontroll

Under en førstegangs rutinekontroll vil vi utføre en grundig tannsjekk. Vi tar røntgenbilder for å avdekke eventuelle hull, og ser etter mulige tannkjøttsykdommer. Vi tar en grundig og fullstendig gjennomgang av din tannhelse. I tillegg vil vi gjennomføre en tannrens med polering slik at dine tenner blir rene og frie for tannstein. Dersom tannsjekken avdekker behov for videre behandling vil du bli informert om dette. Du vil da få en nøyaktig tannbehandlingsplan, samt et kostnadsoverslag. Ny tid avtales sammen med deg for videre tannbehandling.

Pasientinformasjon

Et av våre aller viktigste oppgaver er å informere deg som pasient om din tannhelse, og forklare deg din aktuelle behandlingsplan sammen med et kostnadsoverslag. Vi viser og forklarer deg dine røntgenbilder. Ved hjelp av modeller, tegninger, videosnutter eller annet informasjonsmateriale forklarer vi deg hva behandlingen består i. Vi kan også gi deg skriftlig informasjon i form av brosjyrer som du kan ta med deg hjem. På denne måten sikrer vi god informasjon, noe som er avgjørende for å skape tillitt.

Behandlingsplan og kostnadsoverslag

Ved alle typer tannbehandlinger, store som små, vil vi gi deg en detaljert behandlingsplan som du forstår. I tillegg skal det alltid medfølge et skriftlig kostnadsoverslag over din behandling. Dersom du har behov for en større tannbehandling er det mulig å inngå avtale om en avbetalingsordning. Spør oss om dette.

Betalingsrutiner

Vi tar i mot betaling med kort eller kontant, og vi tar i mot betaling etter hvert besøk. Vi tilbyr også tannkonto med faktura delbetaling for større tannbehandlinger. 

Avbestilling av time

Avbestilling av time må ringes inn minst 24 timer i forveien (virkedager). Timer som avbestilles for sent, eller hvis pasient ikke møter til timen, belastes etter timetakst. Vi har denne praksis da ubenyttet tid medfører et betydelig økonomisk tap siden lønnet personale og kostbart utstyr blir stående uvirksomt i denne tiden. I tillegg kunne andre pasienter benyttet seg av timen.

Få time på kort varsel

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag:kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag:kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81