Kontakt oss
Online Booking

Prisinformasjon for tannlegebehandlinger

Har du ikke vært hos tannlegen på lenge? Usikker på hva din behandling vil koste? Vi har gjort det enkelt for deg. Her finner du vår prisliste. Og du, ring oss så kan du få komme innom for en gratis og uforpliktende konsultasjon, så kan vi sammen legge en plan og gi deg et skriftlig kostnadsoverslag. Smilet får du med på kjøpet. Smil Tannlegesenter – verdens hyggeligste tannleger!

Daglig leder, Camilla Schjelderup Mjørud, ønsker deg velkommen til Smil Tannlegesenter. Våre priser ligger under gjennomsnittet av andre tannklinikker i Oslo, basert på Forbrukerrådets målinger fra 2018 (se under). Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side.

Prisoversikt over behandlinger

Våre tannklinikker i Oslo streber etter å gi deg en tannbehandling av høyeste kvalitet med minst mulig ubehag, til en moderat pris. Våre priser ligger under gjennomsnittet av andre tannklinikker, målt av Forbrukerrådet i 2018 (se under). Du kan lese om våre priser her. Før du gjør det, ta en titt under, det kan lønne seg.

Forbrukerrådets prismåling, juni 2018

Forbrukerrådets prismåling, juni 2017.

Forbrukerrådets prismåling, juni 2018.

Tannbehandling byr på store variasjoner når det gjelder både kompleksitet og vanskelighetsgrad. Ofte kan forskjellige behandlingsalternativer være aktuelle. For å hjepe forbrukerne blir det hentet inn prisstatistikk fra tannklinikker. Tannlegene har opplysningsplikt på de utvalgte prisoversiktene. Disse rapporteres inn flere ganger i året. Alle prisene og innholdet i hver enkel behandling er utarbeidet og omforent med ulike fagmiljøer, herunder Den norske tannlegeforening, Institutt for klinisk odontologi ved UiO, og Helsedirektoratet.

Vi ved Smil Tannlegesenter streber hele tiden etter å kunne tilby moderate priser for våre tannbehandlinger. Derfor gleder det oss å se at vi havner under prisgjennomsnittet av Forbrukerrådets målinger fra juni 2018.

Rabattordninger ved Smil Tannlegesenter

Under ser du våre rabattordninger.

  • Gratis og helt uforpliktende konsultasjon
  • Alle nye pasienter får 30 % rabatt på tannlegeundersøkelse
  • Studenter får 15 % rabatt på alle behandlinger (husk å vise frem studentbevis)
  • Pensjonister får 10 % rabatt på alle behandlinger
  • Flere kampanjer, som blant annet tannbleking, tannrens, etc. blir annonsert på vår Facebook-side. Vi tror du vil like oss.

Behandlingsplan og kostnadsoverslag

Noen har et stort behov for tannbehandling, andre mindre behov. Uansett hva som er dine ønsker eller ditt behov vil du alltid motta både en behandlingsplan og et skriftlig kostnadsoverslag før en eventuell behandling. Det er viktig for deg, men også for oss. Du vet hva som skal skje, og vi er sikre på at du er informert om hva som skal gjennomføres. Da bør grunnlaget for gjensidig tillit være lagt, som er så viktig for å oppnå vellykket behandling.

Betaling

Du kan betale med kort eller kontant etter endt behandling.  Du får en spesifisert kvittering som viser hva som er gjort. Du kan også få faktura og delbetaling hos oss.  Faktura vil bli sendt til deg 30 dager etter endt besøk – uten gebyrer eller rente. Ikke møtt timer som er avbestilt senere enn 48 timer i forveien blir belastet med kr. 550,- pr. 30. min.

Smil Tannkonto med faktura deltbetaling

Imidlertid kan du søke om Smil Tannkonto med faktura delbetaling. Dette er en populær løsning blant faste pasienter ved Smil Tannlegesenter og kan være et alternativ dersom akuttbehandlingen trenger oppfølging. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Direkteoppgjør med Helfo og Helfo-refusjon

I enkelte tilfeller kan pasienter med spesielle behov få refundert en stor del av kostnadene for tannbehandling gjennom Helfo (tidligere NAV).

Direkteoppgjør

Gode nyheter for deg som pasient med rett til refusjon fra Helfo. Nå har våre tannklinikker i Oslo direkteoppgjør med Helfo. Det betyr at du som pasient kun betaler egenandelen for din behandling. Du trenger ikke å tenke på papirarbeidet. Vi vil håndtere dette for deg.

Helfo-refusjon

​​​​​​Der finns per 01.01.2018 15 tilstander/tilfeller som kan gi rett til stønad fra folketrygden. Du kan lese om disse her. Kontakt oss, så kan vi hjelpe deg med å finne ut om du faller inn under Helfo-sine bestemmelser som gir rett til refusjon.

Bedriftsavtale uten noen kostnad

Vi vet nå at det ikke alltid er høyre lønn og bonuser som motiverer ansatte til å gi det lille ekstra. Det lille ekstra hos hver ansatt utgjør en stor forskjell for din bedrift. Vis dine ansatte at du bryr deg. Sett deres helse i fokus. Smil Tannlegesenter har lansert tannhelsetjeneste rettet mot næringslivet. Det har vært en stor suksess med mange fornøyde ansatte. Telenor Norge, DNB, og Handelshøyskolen BI er blant flere bedrifter som har inngått anstatteavtale med oss. Bli med dere også.

Du vil synliggjøre bedriftens HMS-profil, og samtidig reduser kostnadene og ulempene som gjerne følger av tannlegebesøk i arbeidstiden. Vi har utvidede åpningstider, holder åpent på kveldstid, samt lørdager og søndager. I tillegg kan vi garantere time på dagen for de med bedriftsavtale. Vi vil kunne tilby rabattere priser. Din bedrift vil få tilsendt informasjonsmateriell om avtalen (elektronisk og print). De ansatte blir registrerte bedriftskunder når de selv tar direkte kontakt med vår tannklinikk i Oslo. Avtalen medfører ingen administrasjon for din bedrift.

  • Ingen kostnad for bedriften
  • Rabatterte priser
  • Utvidede åpningstider: dag- og kveldstid, samt lørdager
  • Time på dagen

 

Tannforsikring

Smil Tannlegesenter er sertifisert tannklinikk og tilbyr tannforsikring via IF Skadeforsikring. Les mer om dette her.

Få time på kort varsel

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81