Kontakt oss
Online Booking

Våre tannlegelokaler – sentralt i Oslo

Visste du at…

Vi er en av de få tannlegeklinikker med spesialkompetanse innen tannlegeskrekk, og tilbyr samtaleterapi for pasienter som lider av tannlegeskrekk. Kontakt vår tannlegeklinikk for time avtale i dag.

Våre tannklinikker ligger sentralt i Oslo, like ved Nationaltheatret t-banestasjon og i Nydalen (2. etg. i BI-bygget). Våre tannleger er utdannet i Norge, og alle medlemmer av Den norske tannlegeforening. Vi har hyggelige lokaler med dempet lyd og behagelig lys. Vi har i tillegg TEMPUR-tannlegestoler, for å gi deg som pasient den optimale tannlegeopplevelsen. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side.

Tett personlig oppfølging

Hyggelig og moderne tannlegeklinikk

Hyggelig og moderne tannlegeklinikk

Våre tannhelsesekretærer, Beate Kittilsen og Camilla Mjørud, rettleder deg under hele prosessen som starter ved den første kontakten med oss. De svarer på dine spørsmål, bestiller time for deg på kort varsel, og står kort sagt til din disposisjon før, under og etter behandling. Vi har fokus på at all behandling skal være smertefri. Vi vil reservere god tid til deg for å unngå en stresset situasjon, både for deg som pasient og for tannlegen som skal behandle deg. Det får vi mye ros for.

Tannlegebehandling når du trenger det

Vi har som mål at du som pasient skal få den hjelpen du trenger, når du trenger den. Derfor har vi utvidede åpningstider. Vår tannlegeklinikk åpner kl. 07:30 og holder åpent helt frem til kl. 20:00 på kvelden. Vi har i tillegg åpent lørdager og søndager.

Toppmoderne medisinsk utstyr

Smil Tannlegesenter er en toppmoderne og nyskapende tannlegeklinikk i Oslo sentrum. Vi benytter det aller mest moderne og avanserte medisinske utstyret for å kunne gi deg som pasient en effektiv, og smertefri tannlegebehandling. Vi benytter eksempelvis panorama-røntgen apparat som gir tannlegen en komplett oversikt over din tannhelse. Vi bruker AirFlow for å kunne fjerne misfarging på tennene på en behagelig og effektiv måte, med fremragende resultat. Våre tannlegestoler er toppmoderne for å kunne gi deg som pasient en god tannlegeopplevelse.

Høy faglig kompetanse

Tannlegelokaler Smil Tannlegesenter

Tannlegelokaler Smil Tannlegesenter

Hos oss kan du være trygg på at du får en sikker tannlegebehandling som er tilpasset dine behov og ønsker. Våre tannleger setter av god tid til deg for å kunne gi deg en optimal tannlegebehandling. Vi ved Smil Tannlegesenter setter de høyeste krav til faglig kompetanse. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på stadig å videreutdanne og kurse våre ansatte. Dette er både med på å skape økt motivasjon for våre tannhelsemedarbeidere, i tillegg til å sikre høy kvalitet i alle ledd for pasienten.

Tverrfaglig helseteam

Vi er et team bestående av erfarne tannleger, spesialister, lege, oralkirurg, og psykolog. Vi har mange pasienter som har tannlegeskrekk og tilbyr også behandling hos psykolog og tannbehandling under narkose for de som trenger det. Vi samarbeider med overleger fra Ullevål sykehus for å kunne gi deg som pasient en sikker og trygg behandling.

Direkteoppgjør med Helfo

Tannlege_lokaler_Smil

Tannlegelokaler

Vår tannlegeklinikk har direkteavtale med Helfo. Det betyr at du som pasient slipper å legge ut for den delen av regningen som trygden dekker, og du slipper å søke Helfo om refusjon i ettertid. Dette arbeidet tar vi oss av. Helfo dekker tannlegeutgifter for enkelte pasienter som faller inn under deres betingelser. På denne lenken finner du en oversikt over tilstander/tilfeller som kan gi rett til refusjon fra folketrygden/Helfo.

Sertifisert tannklinikk

Smil Tannlegesenter er en av de få tannlegeklinikkene som er sertifisert og som tilbyr tannhelseforsikring via IF Skadeforsikring. Vi ønsker å tilby tannforsikring for å sikre tannhelsen til den enkelte. Tannhelseforsikringen vil kunne gi deg økonomisk forutsigbarhet ved uforutsette utgifter hos tannlegen. Du vil også ha mulighet til å forsikre partner og familiemedlemmer på samme polise, noe som er svært fordelaktig. Les gjerne mer om vår tannforsikring her.

Menneskene bak Smil Tannlegesenter

Tannlegeklinikk i Oslo

Tannlegeklinikk i Oslo

Menneskene i Smil Tannlegesenter jobber i et yrke som gir stor glede av å hjelpe andre. Vår tannhelsepersonell finner mye motivasjon og blir oppriktig glad hver gang du som pasient blir fornøyd med den tannbehandlingen du har fått. Som pasient ved Smil Tannlegesenter vil du bli ivaretatt av et vennlig og serviceinnstilt helseteam. Vår erfaring og faglige trygghet sørger for førsteklasses oppfølging og behandling. Vi utfører alle typer tannbehandlinger, forebyggende arbeid, samt estetiske tannbehandlinger.

Slik finner du vår tannlegeklinikk

Du vil finne oss ved Nationaltheatret t-banestasjon, et steinkast unna Stortinget, Karl Johans gate, Aker Brygge, og Tjuvholmen. Våre pasienter kommer fra hele Oslo, med ekstra stor pågang fra Frogner, Majorstuen, Skøyen, Nydalen, Torshov, Sagene, Røa, og Fornebu. Smil Tannlegesenter er for alle – enten du er ung eller gammel – enten du har en alvorlig tannlidelse eller bare ønsker å pynte litt på tennene. Hos oss er du sikret en faglig dyktig og topp moderne tannbehandling – et komplett tannlegetilbud helt uten hull!

Få time på kort varsel

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81