Kontakt oss
Online Booking

Inngå bedriftsavtale for tannlegetjenester

Vær den arbeidsgiveren som fokuserer på de ansattes helse. En bedriftsavtale med oss vil ikke koste bedriften noen ting, det vil ikke være noe administrasjonsarbeid, og dine ansatte vil få tannbehandlinger til rabaterte priser. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side.

Visste du at…
En bedriftsavtale er uten kostnad for din bedrift, og dine ansatte vil få tannbehandling til rabatterte priser.

Tannbleking_Oslo

Tannlege Oslo

Et smart og lønnsomt tannhelsetilbud

 • Bedriftsavtalen er et godt likt HMS-tiltak
 • Dine ansatte får prioritet og vi garanterer time på dagen for de med bedriftsavtale
 • Dine ansatte får en fast tannlege med årlig oppfølging
 • Dedikert tannlegevakt i helger og helligdager
 • Sterkt rabatterte priser for dine ansatte
 • Null kostnad og administrasjon for bedriften
 • Mulighet for egne bedriftskvelder hvor alle ansatte kan få undersøkelse uten at det går på bekostning av bedriften din
Smil Tannlegesenter lanserer nå tannhelsetjeneste rettet mot næringslivet. Dette er en unik måte å ta vare på bedriftens kanskje aller viktigste investering, nemlig dine ansatte. Det enste du som bedriftsleder må gjøre er å sende oss en e-post til info@smiltannlegesenter.no og be om avtalen. Den er helt kostnadsfritt, og vil ikke kunne påføre bedriften noen administrasjon. Dine ansatte vil få rabaterte priser på tannlegeundersøkelse, tannbehandlinger, og også estetiske tannbehandlinger, herunder tannbleking, skallfasetter, etc. Vi sender dere nødvendig informasjonsmateriell som dere deler ut til deres ansatte eller legger ut på interne portaler.

Hvorfor velge oss?

De fleste voksne trenger årlig undersøkelse med røntgenbilder av tenner. I mange tilfeller utvikles tannsykdom gradvis og uten symptomer. Ved at dette oppdages tidlig vil man kunne unngå mer omfattende og kostbar behandling. Bedriftstannhelsetjenesten skal være forebyggende og sikre de ansatte god oppfølging for å forebygge sykefravær. Tannhelsen er en viktig del av den genrelle helsen. Vi ønsker å bidra til å forebygge sykdom og eventuelt oppdage sykdom på et tidlig stadium.

 • Toppmoderne utstyr. Vi er en toppmoderne tannlegeklinikk som benytter de mest avanserte medisinske utstyrene. For deg som pasient betyr dette en sikker og smertefri tannbehandling.
 • Tilgjengelighet. Tannklinikkene ligger sentralt i Oslo sentrum, et steinkast unna Nationaltheatret t-banestasjon, Stortinget og Karl Johans gate. Dersom du bor eller arbeider på Aker Brygge eller Tjuvholmen er det kun noen få minutters gange til oss. I tillegg har vi tannklinikk i Nydalen, like ved Storo. Vi holder åpent på dag- og kveldstid, i tillegg til lørdager og søndager. Vi har også akutt tannlegevakt.
 • Enestående service. Vår tannhelsesekretær Beate Kittilsen rettleder deg under hele prosessen, svarer på dine spørsmål, bestiller time for deg på kort varsel, og står kort sagt til din disposisjon før, under og etter behandling.
 • Tilleggskompetanse. Vår tannlegeklinikk tilbyr alle former for tannbehandling, inkludert estetisk tannbehandling som for eksempel tannbleking, skallfasetter, etc. Vi er en av få klinikker i området med spesialkompetanse i håndtering og behandling av pasientgruppen som lider av tannlegeskrekk.

Gjør som flere andre bedrifter

Lista over bedrifter som har inngått avtale med oss vokser. Allerede i dag har vi mange store og små bedrifter som har innsett verdien av dette tilbudet. Tilbakemeldingene vi har mottatt er enestående, både fra pasientene selv, men også fra bedriftsledere. Under liste over bedrifter med bedriftsavtale hos oss. Kontakt oss du også.

 • Telenor Norge
 • DNB
 • Handelshøyskolen BI
 • Bertel O. Steen
 • Elkjøp
 • Sodexo AS
 • Devoteam Fornebu Consulting AS
 • SpareBank1 Fornebu
 • Sand Økonomi
 • Fresh Fitness
 • Stiftelsen Ragna Ringdals Dagsenter
 • Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer
 • Stoffskifteforbundet
 • Rokea Gruppen AS
 • Elektris AS
 • Fixel AS
 • Elmesteren AS

Meld bedriften inn for et lønnsomt tannhelsetilbud

Smil Tannlegesenter sin bedriftsavtale bidrar til å styrke bedriftens HMS-profil, både for arbeidsgiver og arbeidstaker. Da vi har utvidede åpningstider – dag- og kveldstid, samt lørdager og søndager, vil bedriften redusere de ulemper som gjerne følger av tannlegebesøk under arbeidstiden.

De vil være en enkel og helt administrasjonsfri løsning. Din bedrift vil bli registrert med et godt tannlegetilbud, og når dine ansatte tar kontakt med oss vil de da få dette tilbudet.

Hvilke tannlegetjenester vil inngå i bedriftsavtalen

Samtlige tannlegetjenester vil inngå i bedriftsavtalen. Dette gjelder forbyggende tannhelsetjenester, undersøkelse/konsultasjon inkludert røntgendiagnostikk, eventuelle behandlingsanbefalinger, profesjonell rengjøring og fjerning av tannstein. Alle andre tannlegetjester er også inkludert med egen rabatt, inkludert estetiske tannlegetjenester.

Spørsmål og bestilling

Sitter du inne med spørsmål må du bare kontakte oss. Dersom du ønsker å bestille en bedriftsavtale for dine ansatte tar du bare kontakt med oss enten per e-post info@smiltannlegeenter.no eller på telefon 23651881.

Velkommen til Smil Tannlegesenter

Vi er en toppmoderne tannlegekjedemed klinikker i Oslo sentrum (Nationaltheatret) og i Nydalen. Vår tannleger er alle utdannet i Norge og medlemmer av Den Norske Tannlegeforening. Vi har hyggelige lokaler med dempet lyd og behagelig lys. Vi har i tillegg TEMPUR-tannlegestoler, for å gi deg som pasient den optimale tannlegeopplevelsen. Vi hat tett samarbeid med spesialister, leger og psykologer. Våre pasienter kommer fra hele Oslo, med ekstra stor pågang fra Frogner, Majorstuen, Nydalen, Torshov, Sagene, Røa, og Lysaker.

Vi er opptatt av at det å gå til tannlege skal være noe man har råd til, så vi gjør det vi kan for å holde lave priser. Faktisk ligger Smil Tannlegesenter under gjennomsnittet av andre tannklinikker i Oslo jfr. Forbrukerrådets prismålinger. Vi har også gode rentefrie finansieringsordninger tilgjengelige gjennom Smil Tannkonto. Vi bistår våre pasienter om det er slik at de har krav på å få dekket hele eller deler av beløpet gjennom HELFO. Vi har opprettet direkteoppgjør med Helfo, slik at du som pasient kun trenger å betale din egenandel, og ingenting annet.

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81