Kontakt oss
Online Booking

Bli en av oss

Vi ved Smil Tannlegesenter setter de høyeste krav til kompetanse. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på stadig å videreutdanne og kurse våre ansatte. Dette er både med på å skape økt motivasjon for våre tannhelsemedarbeidere, i tillegg til å sikre høy kvalitet i alle ledd for pasienten. Bli en av oss. Smil Tannlegesenter – verdens hyggeligste tannleger!

Bli en del av et tannhelseteam med bred faglig kompetanse. Bli en av oss.

Vårt tannhelseteam

Smil Tannlegesenter setter strenge krav til tannhelsekompetanse for hele personalet. Det er ikke bare den faglige kompetansen som det stilles krav på hos våre tannleger og tannhelsepersonell. God kommunikasjons- og formidlingsevne er minst like viktig. Det er viktig at våre pasienter forstår seg på sin tannhelse og den tannbehandlingen som blir beskrevet. Derfor strever vi ved Smil Tannlegesenter å stadig utvikle oss. Vi videreutdanner og kurser samtlige på tannklinikken. Vi tror dette er med på å skape økt motivasjon gjennom trygghet og mestring av tannlegefaget. Bli en av oss. Bli en del av en tannklinikk som setter sine ansatte i fokus. Våre tannleger er alle allmennpraktikere med flere års erfaring, og er alle medlemmer av Den Norske Tannlegeforening.

Vår tannklinikker

Vi er en topp moderne tannlegekjede i Oslo, med flotte lokaler i Nydalen og på Nationaltheatret. Vi benytter det aller nyeste av tannmedisinsk utstyr for å kunne tilby dokumentert, moderne og smertefri tannbehandling. Begge klinikkene ligger et steinkast unna offentlig transport og er derfor lett tilgjengelige.

KONTAKTINFORMASJON

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81