Kontakt oss
Online Booking

Samarbeidspartnere

Smil Tannlegesenter er en tannklinikk med stort hjerte.  Vi er en stolt støttespiller til Amnesty International. Våre tannleger ønsker å engasjere seg i arbeidet med å fremme en mer rettferdig verden. Vår tannklinikk bidrar både økonomisk, i tillegg ønsker vi å kunne sende tannleger ut i feltarbeid. Dette for å kunne hjelpe de i nød med bedre munn- og tannhelse. Smil Tannlegesenter – verdens hyggeligste tannleger!

Vi er takknemlige for å kunne samarbeide med en rekke dyktige samarbeidspartnere og leverandører.

Tannlege Oslo Tannlegevakt Oslo Tannlegeskrekk Oslo Tannbleking Oslo
Smil Tannlegesenter er en stolt støttespiller til Amnesty International. Du kan lese mer om vårt samarbeid her.

Tannlege Oslo Tannlegevakt Oslo Tannlegeskrekk Oslo Tannbleking Oslo
 Smil Tannlegesenter er stolte over å ha blitt valgt til totalleverandør av tannhelsetjenester til Telenor Norge i 2017. Vi er svært ydmyke overfor oppgaven og vil strebe etter å gjøre oss fortjent til tilliten vist vår klinikk. Telenoransatte kan lese mer om avtalen inngått på www.telenor.no under de interne Workplace og WoW-sidene. Vår tannklinikk er lokalisert i Oslo og du finner oss like ved Nasjonalteateret t-banestasjon. Våre tannleger har lang fartstid og har behandlet flere tusen pasienter opp igjennom årene. Vi har lang erfaring med pasienter med tannlegeskrekk, har ekspertise innen estetiske tannbehandlinger (tannbleking), i tillegg har vår tannlegevakt døgnåpent. Du er med andre ord i trygge hender – bokstavelig talt.

Tannlege Oslo Tannlegevakt Oslo Tannlegeskrekk Oslo Tannbleking Oslo
Vår klinikk streber etter stadig utvikling til fordel for pasienten. Vi ønsker å gi deg som pasient en trygg opplevelse. Derfor er det viktig for oss å holde  oss oppdatert på nye behandlingsmetoder innen tannhelse, medikamentbruk, samt dine rettigheter som tannlegepasient. Den Norske Tannlegeforening er vår viktigste alliert. På deres nettsider, www.tannlegeforeningen.no, vil du finne mye nyttig pasientinformasjon.

Tannlege Oslo Tannlegevakt Oslo Tannlegeskrekk Oslo Tannbleking Oslo
Helfo har ansvar for ordningen med stønad og refusjon for utgifter til helsebehandling, legemidler og andre utgifter som dekkes av folketrygden. Våre tannleger har god kjennskap til Helfo og er stadig oppdatert med de gjeldende lover og retningslinjer som foreligger. Dette sikrer deg som pasient den refusjonen du måtte ha krav på. Du kan besøke helfo sine sider på www.helfo.no og lese mer om dine pasientrettigheter.

Tannlege Oslo Tannlegevakt Oslo Tannlegeskrekk Oslo Tannbleking Oslo
Smil Tannlegesenter samarbeider med  Majorstua Tannlegene AS. Vårt samarbeid sikrer høy faglig kompetanse for deg som pasient. Vi streber etter den aller høyeste kvalitet på din tannbehandling. Derfor sendes våre tannleger og tannhelsepersonell stadig på kurs og videreutdanningsprogrammer. I tillegg gir dette samarbeidet økt fleksibilitet for deg som pasient ved timebestilling. Du kan d få time når du selv måtte ønske (nesten), i tillegg kan du velge om du vil bli behandlet på Majorstuen eller ved Nationaltheateret. Du kan besøke Majorstua Tannelgene sine sider på www.majorstuatannlegene.no og lese mer om denne flotte tannlegeklinikken.

Tannlege Oslo Tannlegevakt Oslo Tannlegeskrekk Oslo Tannbleking Oslo
Smil Tannlegesenter er stolte over å ha blitt valgt til en studentvennlig bedrift av Studenttorget.no. StudentTorget.no har siden oppstarten i 1999 arbeidt hardt og konsekvent med å hjelpe og tilrettelegge for at studenter lykkes i deres studier. Dette har vært et svært viktig arbeid når vi vet hvor viktig studentøkonomi er for studenters hverdag. Derfor har vi i Smil Tannlegesenter inngått et tett samarbeid med nettopp Studenttorget for å kunne tilby alle studenter i Oslo og Akershus rimelig tannlegebehandling. Som student utsetter man ofte tannlegebesøket helt frem til en tannpine og tannsmerte tvinger seg frem. Ofte blir resultatet en tannlegeregning som blir unødvenig dyr. Nå kan du som student benytte deg av dette unike samarbeidet og få utført en komplett tannlegeundersøkelse til en moderat pris. Se på det som en investering i dine tenner. Les mer om samarbeidet mellom Smil Tannlegesenter og Studenttorget på www.studenttorget.no eller på våre egne sider.

Timebestilling

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81