Kontakt oss
Online Booking

Verv en venn!

Kjenner du noen som snorker eller gnissinger tenner når de sover? Vet du om noen med dårlig ånde eller noen som kunne ha behov for tannbleking? Anbefal oss til dine venner. Da vil du få kr. 300,- i rabatt, og din venn vil få en bedre tannhelse. Smilet får du med på kjøpet. Smil Tannlegesenter – verdens hyggeligste tannleger!

Verv en venn og få kr. 300,- i rabatt ved ditt neste tannlegebesøk her hos oss. Du kan også velge å gi bort rabatten din til den du verver. Verv så mange du vil til vårt tannlegesenter, der finnes ingen begrensninger.

Mange av våre tjenester passer utmerket som gave. Tannbleking eller en tannundersøkelse er tjenester som passer spesielt godt som en gave. Gi en gave som virkelig betyr noe.

Ønsker du å hjelpe en som lider av tannlegeskrekk?

Vi opplever ofte at den første kontakten etter mange års fravær av tannlegebehandling blir tatt av en slektning eller en nær venn. Kjenner du noen som lider av tannlegeskrekk/odontofobi? Vær den støttende personen og oppmuntre til en bedre munnhelse, og dermed også økt livskvalitet. Du kan ta det første steget og kontakte oss på vegne av den som lider av tannlegeskrekk. Vi kan gå denne veien sammen.

Timebestilling

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81