Tannlegetjenester2018-04-06T08:41:49+00:00
Kontakt oss
Tannlegepriser

Et varmt smil er vennlighetens verdensspråk

Vi er en topp moderne tannklinikk i Oslo kombinert med de strengeste krav til faglig kompetanse. Smil Tannlegesenter tilbyr smertefri behandling til priser under gjennomsnittet av andre tannklinikker. Våre tannleger har tilleggskompetanse i behandling av tannlegeskrekkpasienter. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side. Smil Tannlegesenter – verdens hyggeligste tannleger!

Smil Tannlegesenter tilbyr alle former for tannhelsetjenester

Camilla Schjelderup Mjørud er vår daglig leder. Hun er svært dyktig og hyggelig. Ring henne på telefon 23 65 18 81 om du har spørsmål eller tilbakemeldinger. Det blir hun glad for.

Vi vil reservere god tid til deg for å unngå en stresset situasjon, både for deg som pasient og for tannlegen som skal behandle deg. Det får vi mye ros for.

På disse sidene vil du finne informasjon om våre tannbehandlinger. Som pasient vil du bli grundig informert om din aktuelle behandling, og få et skriftlig kostnadsoverslag før en behandling påbegynnes.

Smil Tannlegesenter utfører alle former for tannbehandlinger. Vi jobber daglig med akutte pasienter, forebygging, allmenn tannpleie, konserverende behandlinger, avanserte tannbehandlinger som tannimplantater, tannkroner og broer, kirurgi, og estetiske behandlinger. Vi har mange pasienter som har tannlegeskrekk og tilbyr derfor behandling hos psykolog og behandling under narkose for de som trenger det. Vi vil forebygge munn- og tannsykdommer, og hjelper våre pasienter til å få en bedre livskvalitet – og et penere smil. Vi har et team bestående av erfarne tannleger, spesialister, lege, oralkirurg, og psykolog. Vi har direkte oppgjør med Helfo og hjelper til med en eventuell refusjon. Velkommen til oss.

Få time på kort varsel