Kontakt oss
Online Booking

Allmenntannlege i Oslo

Som pasient hos oss vil du oppleve å bli ivaretatt fra første telefonsamtale. Vi jobber hardt, hver dag, for å kunne tilby deg en god tannlegeopplevelse, enten du er den trygge pasienten eller den litt redde. Vi har en behagelig og hyggelig atmosfære i tannklinikken, kombinert med dyktige og erfarne tannleger med utdanning fra Norge. Vi skal være det foretrukne tannhelsetilbudet for deg. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side. Smil Tannlegesenter – verdens hyggeligste tannleger.

Ditt tannlegebesøk handler om mer enn en tannbehandling.

Allmenntannlege i Oslo

Camilla Schjelderup Mjørud er vår daglig leder. Hun er svært dyktig og hyggelig.

Ring henne på telefon 23 65 18 81 om du har spørsmål eller tilbakemeldinger. Det blir hun glad for.

Dine naturlige tenner, ditt smil, din personlighet.

På disse sidene finner du oversikt over våre tjenester innen allmenn tannlegebehandling. Vår tannklinikk tilbyr alle former for tannbehandling og er topp moderne utstyrt. Våre tannleger er alle udannet i Norge, og er medlemmer av Den norske tannlegeforening.  Flere har tilleggsutdanning og spesialisering. Vi har fokus på smertefri behandling. Behandlingene omfatter blant annet tannlegeundersøkelser, røntgen, tannfylling, tannkjøttbehandling, rotbehandlinger, kirurgiskbehandling og krone- og brobehandling. Har du tannlegeskrekk, kan du være trygg på at du har kommet til rett klinikk. Vi har i tillegg lang erfaring med estetiske tannbehandlinger, som for eksempel tannbleking.

Allmenn tannlegebehandling i Oslo

Akutthjelp tannlegevakt

Les mer her.

Tannlegeskrekk / odontofobi

Les mer her.

Estetisk tannbehandling

Les mer her.

Tannlege undersøkelse og tannrens

  • Førstegangs tannlegeundersøkelse (røntgen, puss og rens)
  • Rutinekontroll hos tannlegen
  • Tap av tannfylling

Tannsmerter og visdomstenner

Oral protetikk

  • Tannkroner
  • Tannbroer
  • Implantatbehandling
  • Tannproteser (avtakbar proteser, og helproteser)
  • Gull og porselensinnlegg
  • Utskifting av amalgam-fyllinger

Tanngnissing og snorking

Pyrea, tannløsning, og periodontitt

Behandling av tannkjøttsykdommer

Velkommen til Smil Tannlegesenter

Smil Tannlegesenter er en toppmoderne tannlegekjede i Oslo. Du finner oss  både på Nationaltheatret og i Nydalen. Våre tannleger er alle utdannet i Norge, og medlemmer av Den Norske Tannlegeforening. Vårt tannlegekontor har TEMPUR-tannlegestoler, dempet lyd og behagelig lys. Vi har store og romslige behandlingsrom som er frie for ‘’tannlegelukt’’. Vi samarbeider tett med spesialister, psykologer og anestesileger for å kunne tilby et bredt spekter av tannlegetjenester. Våre kjernepasienter kommer fra hele Oslo, med spesiel stor pågang fra Majorstuen, Frogner, Nydalen, Torshov, Sagene, og Røa. Velkommen til oss.

Få time på kort varsel

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81