Kontakt oss
Online Booking

Dent-in | Drop-in hos tannlegen

 Vi gjør tannlegen mer tilgjengelig for deg!

#DENFØLELSEN

Nå kan du bare stikke innom for en tannsjekk, puss og rens. Ingen timeavtale. Fast lav pris kr. 690,-.

Endelig! Smil Tannlegesenter har nå drop-in for tannlegeundersøkelse! Alle hverdager fra kl. 08:00 – 20:00 og på lørdager fra kl. 10:00 til kl. 16:00, tar vi i mot pasienter for tannlegeundersøkelse. Du kan rett og slett bare stikke innom uten noen timeavtale. Prisen på kr. 690,- inkluderer en fullstendig tannlegeundersøkelse, med puss og rens. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side.

Dentin

Vårt nye konsept DENT-IN

Endelig kan du stikke innom tannlegen, uten timeavtale på forhånd! Smil Tannlegesenter tilbyr nå drop-in.. Du kan komme innom for en komplett tannlegeundersøkelse, tannpuss og rens. I tillegg får du en behandlingsplan og kostnadsoverslag over dine behandlingsbehov.

Vi har lange åpningstider, sentral beliggenhet og verdens hyggeligste tannleger!

Våre tannhelsesekretærer, Beate Kittilsen og Camilla Mjørud, tar deg varmt i mot og rettleder deg under hele prosessen, svarer på dine spørsmål, og står kort sagt til din disposisjon før, under og etter ditt tannlegebesøk. Vi har forsøkt å skape et avslappet atmosfære, med fokus på god informasjonsflyt og lett forståelige forklaringer. Dette mener vi skaper et klima som skal oppleves behagelig, godt og trygt. Sikkerhet, tillit, kompetanse og dialog er våre kjennetegn.

  • Drop-in, uten timeavtale
  • Komplett tannlegeundersøkelse, tannrens og puss
  • Fast lav pris, kr. 690,-
  • Utvidede åpningstider – time på dag. og kveldstid, samt lørdager
  • Lokaler på Nationaltheatret og i Nydalen

Om oss

Tannlege_Oslo_Nydalen

Tordenskiolds gate 7, 0160 Oslo

Avdeling Oslo sentrum – Nationaltheatret. Smil Tannlegesenter er en toppmoderne og nyskapende tannlegekjede i Oslo. Du vil finne oss på Nationaltheatret, et steinkast unna Stortinget, Karl Johans gate, og Aker Brygge. Våre pasienter kommer fra hele Oslo, med ekstra stor pågang fra Frogner, Majorstuen, Skøyen, og Nydalen. Vi er et team bestående av erfarne tannleger, spesialister, lege, oralkirurg, og psykolog. Vi har mange pasienter som har tannlegeskrekk og tilbyr også behandling hos psykolog og tannbehandling under narkose for de som trenger det.  

Vi foretar alltid en individuell vurdering av dine spesifikke behov og skreddersyr behandlingen etter dine ønsker og vår profesjonelle vurdering.

Smil Tannlegesenter

Sandakerveien 116, 0484 Oslo

Sandakerveien 116, 0484 Oslo

Avdeling Nydalen. Vår andre tannklinikk er i Nydalen, rett nedenfor Storo. Vi har hyggelige lokaler med dempet lyd og behagelig lys. Vi har i tillegg TEMPUR-tannlegestoler, for å gi deg som pasient den optimale tannlegeopplevelsen.

Det er svært viktig for oss at du føler deg trygg og godt ivaretatt. Det er vårt løfte til deg.

Våre tannleger

Våre tannleger er utdannet i Norge, og er alle medlemmer av Den norske tannlegeforening.

Drop-in hos tannlegen

Drop-in hos tannlegen

Vi er en sertifisert tannlegeklinikk og tilbyr  If Tannhelseforsikring. Vi ved Smil Tannlegesenter setter de høyeste krav til kompetanse. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på stadig å videreutdanne og kurse våre ansatte. Dette er både med på å skape økt motivasjon for våre tannhelsemedarbeidere, i tillegg til å sikre høy kvalitet i alle ledd for pasienten.

Menneskene hos Smil Tannlegesenter jobber i et yrke som gir stor glede av å hjelpe andre. Vår tannhelsepersonell finner mye motivasjon og blir oppriktig glad hver gang du som pasient blir fornøyd med den tannbehandlingen du har fått. Som pasient ved Smil Tannlegesenter vil du bli ivaretatt av et vennlig og serviceinnstilt helseteam. Vår erfaring og faglige trygghet sørger for førsteklasses oppfølging og behandling. Vi utfører alle typer tannbehandlinger, forebyggende arbeid, samt estetiske tannbehandlinger. Våre tannleger har tilleggskompetanse innen odontofobi/tannlegeskrekk. Vi har fokus på at all behandling skal være smertefri. Vi vil reservere god tid til deg for å unngå en stresset situasjon, både for deg som pasient og for tannlegen som skal behandle deg. Det får vi mye ros for.

Smil Tannlegesenter er for alle

Smil Tannlegesenter er for alle – enten du er ung eller gammel – enten du har en alvorlig tannlidelse eller bare ønsker å pynte litt på tennene. Hos oss er du sikret en faglig dyktig og topp moderne tannbehandling – et komplett tannlegetilbud helt uten hull!

Få time på kort varsel

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81