Kontakt oss
Online Booking

USYNLIG TANNREGULERINIG I OSLO

-et smil kan forandre alt!

Invisalign-kampanje! Nå får du gratis konsultasjon hos en av våre Invisalign-sertifiserte tannleger! Ingen kostnad, ingen forpliktelser. Kampanje frem til 1. juli 2019. Kontakt oss for time.

Prosessen med å få usynlig tannregulering, som Invisalign eller Inman Aligner, kan være noe forvirrende. Mange drømmer om rette tenner, men vet ikke helt hvordan de skal gå frem eller hvor mye det vil koste. Nå tilbyr Smil Tannlegesenter gratis konsultasjon i en begrenset periode. Dette er et tilbud for deg som vil ha et nytt smil med rette tenner. Usynlig tannregulering retter opp tennene med avtakbare plastskinner som er spesialtilpasset dine tenner for maksimal komfort. Kontakt oss for en gratis og uforpliktende konsultasjonstime.

Vi benytter den aller nyeste teknologien for å ta avtrykk av dine tenner på en smertefri og presis måte. Dernest vil våre tannleger analysere bildene, og du vil kunne se hvordan dine tenner vil kunne se ut etter en behandling med usynlig tannregulering.

Bestill gratis konsultasjon

Sertifisert tilbyder i Norge

Invisalign

Invisalign – Preferred Provider

Våre tannleger er sertifiserte tilbydere av usynlig tannregulering, både Invisalign og Inman Aligner. Vi har lang erfaring med usynlig tannregulering for både kosmetisk behandling, men også ved større bittfeil. Ønsker du å vite mer om hva slags muligheter som finnes nettopp for deg kan du ta kontakte oss på telefon 23 65 18 81 for en gratis konsultasjon hos en av våre spesialister.

Usynlig tannregulering er et godt reguleringsalternativ for voksne og ungdom. De aller fleste kan behandles med svært gode resultater, uten et pålimt reguleringssystem. Vi ser frem til å høre fra deg!

Hva sier våre pasienter?

Hundrevis av fornøyde pasienter i Oslo anbefaler Smil Tannlegesenter. Vi er en av Oslos ledende tannklinikker med ekspertise innen estetisk tannbehandling. Vi foretar alltid en invividuell vurdering av dine spesifike behov og skreddesyr behandlingen etter dine ønsker og vår profesjonelle vurdering. Det er svært viktig for oss at du føler deg trygg og godt ivaretatt. Sikkerhet, tillit, kompetanse og dialog er våre kjennetegn. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook-side.

Pasientomtaler

Pasientomtaler

Oppnå smilet du alltid har drømt om

Invisalign

Invisalign

Å rette på tannstillingen som voksen blir mer og mer populært. De fleste ønsker ikke å gå med tradisjonell tannregulering (streng) i denne fasen av livet. Da finnes det flere andre alternativer, og av disse er Invisalign det mest utbredte og best dokumenterte. Våre tannleger benytter de aller mest anerkjente og utprøvde tannskinne reguleringssystemene på markedet. De er bortimot usynlige, og avtakbare plastskinner som er spesialtilpasset dine tenner. Vi benytter de aller mest anerkjente og utprøvde tannskinne reguleringssystemene på markedet. Det finnes ingen aldersgrense, men tannsett med mye restaureringer som broer og implantater gir visse begrensninger. Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss for en gratis og uforpliktende time her.

Visste du at…
Usynlig tannregulering retter opp tennene med utakbare plastskinner som er spesialtilpasset dine tenner for maksimal komfort. Kontakt oss for en gratis konsultasjonstime.

Inman Aligner og Invisalign

inman-aligner

Inman Aligner

Vi benytter både Inman Aligner og Invisalign som to gode reguleringssystemer i vår tannlegeklinikk. Dette slik at du oppnår den aller beste behandlingen, en behandling som er rask, effektiv og som gir det aller mest optimale estetiske resultatet. Begge reguleringssystemene er raske, sikre og effektive sammenliknet med tradisjonelle reguleringssystemer. Begge behandlingsmetodene er patenterte og utprøvde, med mange fornøyde pasienter. De er tilnærmet usynlige og utakbare, slik at man kan opprettholde sin munnhygiene som normalt.

Kan usynlig tannregulering virke for deg?

Noen av tannstillingsproblemene som kan behandles med usynlig tannregulering er trangstilte tenner som forekommer når det er for liten plass i kjeven til at alle tennene får naturlig plass. Enkelte kan ha for stort mellomrom mellom tennene, noe som forekommer når det er ekstra plass i kjeven. Kryssbitt forekommer når over- og underkjeven er feiljustert med hverandre. Dypt bitt forekommer hos enkelte pasienter når overtennene ligger vesentlig utenfor undertennene. Underbitt forekommer når undertennene stikker lenger frem enn overtennene.

Dermed er usynlig tannregulering løsningen på mange tannstillingsproblemer;

  • Trangstilte tenner
  • For stort mellomrom
  • Kryssbitt
  • Dypt bitt
  • Underbitt

Forskjellen på Inman Aligner og Invisalign

Begge typene er avtakbare plastskinner, og tilnærmet usynlige. Plastskinnene skal brukes hele tiden unntatt når man spiser eller pusser tennene. Plastskinnene blir individuelt tilpasset den enkelte pasient etter behandlingsbehov. Plastskinnene er komfortable, da vi ikke fester metall til dine tenner, noe som kan forårsaker munnsår og irritasjon av slimhinnen i munnen.

Inman Aligner er spesielt egnet for å flytte tenner fra hjørnetann til hjørnetann, mens Invisalign kan brukes for å flytte alle tenner. Invisalign er spesielt egnet for mindre bittfeil og behandling av voksne pasienter. Ofte vil en behandling med Invisalign ta opptil 9-18 måneder, mens behandling med Inman Aligner tar noe mindre tid, det vil si 6-18 uker.

Bestill gratis konsultasjon

Velkommen til Smil Tannlegesenter

Invisalign

Invisalign

Smil Tannlegesenter er en toppmoderne og nyskapende tannlegekjede i Oslo, med klinikker i Nydalen og Nationaltheatret. Vi har hyggelige lokaler med dempet lyd og behagelig lys. Vi har i tillegg TEMPUR-tannlegestoler, for å gi deg som pasient den optimale tannlegeopplevelsen. Våre pasienter kommer fra hele Oslo, med ekstra stor pågang fra Frogner, Majorstuen, Skøyen, Nydalen, Torshov, Sagene, Røa, og Fornebu.

Vi er et team bestående av erfarne tannleger, spesialister, lege, oralkirurg, og psykolog. Vi har mange pasienter som har tannlegeskrekk og tilbyr også behandling hos psykolog og tannbehandling under narkose for de som trenger det.

Våre tannleger er utdannet i Norge, og er alle medlemmer av Den norske tannlegeforening. Vi er sertifisert av IF Skadeforsikring og tilbyr tannhelseforsikring. Vi ved Smil Tannlegesenter setter de høyeste krav til kompetanse. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på stadig å videreutdanne og kurse våre ansatte. Dette er både med på å skape økt motivasjon for våre tannhelsemedarbeidere, i tillegg til å sikre høy kvalitet i alle ledd for pasienten.

Menneskene i Smil Tannlegesenter jobber i et yrke som gir stor glede av å hjelpe andre. Vår tannhelsepersonell finner mye motivasjon og blir oppriktig glad hver gang du som pasient blir fornøyd med den tannbehandlingen du har fått. Som pasient ved Smil Tannlegesenter vil du bli ivaretatt av et vennlig og serviceinnstilt helseteam. Vår erfaring og faglige trygghet sørger for førsteklasses oppfølging og behandling. Vi utfører alle typer tannbehandlinger, forebyggende arbeid, samt estetiske tannbehandlinger. Våre tannleger har tilleggskompetanse innen odontofobi/tannlegeskrekk. Vi har fokus på at all behandling skal være smertefri. Vi vil reservere god tid til deg for å unngå en stresset situasjon, både for deg som pasient og for tannlegen som skal behandle deg. Det får vi mye ros for.

Smil Tannlegesenter er for alle – enten du er ung eller gammel – enten du har en alvorlig tannlidelse eller bare ønsker å pynte litt på tennene. Hos oss er du sikret en faglig dyktig og topp moderne tannbehandling – et komplett tannlegetilbud helt uten hull!

Bestill gratis konsultasjon

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81