Kontakt oss
Online Booking

Supertilbud på tannbleking!

Nå tilbyr vi profesjonell tannbleking til kun kr. 1990,- (ord. pris 3995,-). Prisen inkluderer alt som trengs for en vellykket, skånsom og sikker tannbleking av både over- og underkjeven. Tilbudet varer til 31. mars 2019. Bestill her.

Profesjonell tannbleking bare hos Smil Tannlegesenter

Første inntrykket teller! Det er ingen tvil om at vi ser bedre ut med hvite rene tenner, men vi føler oss også bedre! Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook sideØnsker du deg hvitere tenner? Visste du at vår metode for tannbleking er uten noen former for bivirkninger for din tannemalje eller tannkjøtt? Vi tilbyr en skånsom og sikker tannbleking som varer, og som enkelt og rimelig kan benyttes igjen. Passer utmerket som gave både til han og henne. Smilet får du med på kjøpet. Smil Tannlegesenter – verdens hyggeligste tannleger!

Få hvitere tenner nå

Skånsom tannbleking

Tannbleking_Oslo_Nydalen

Tannlege Trine og Ina Kornelia

Snuser du eller drikker du mye kaffe? Har du gulaktige og misfargede tenner? Tannbleking er skånsom mot tenner og tannkjøtt, og gir et mer varig resultat. Ved tannbleking tas et raskt avtrykk av dine tenner hos en av våre tannleger med spesialkompetanse innen estetisk tannbehandling. Vi fremstiller så blekeskinner som er individuelt tilpasset din kjeve. Tannlegen vil gi deg grundig instruksjon på klinikken.

Prisen inkluderer blekeskinner og blekesprøyter – alt som skal til for et flott hvitt smil. Du beholder blekeskinnene til senere bruk.

Et flottere smil gir mer glede og dermed også økt livskvalitet

Smil Tannlegesenter har tannlegekontorer midt i hjertet av Nationaltheatret og i Nydalen. Vi benytter det aller nyeste innen teknisk medisinsk utstyr, kombinert med høy faglig kompetanse. Våre tannleger er alle utdannet i Norge. Når du kontakter oss vil våre tannhelsesekretærer – Beate Kittilsen og Camilla Mjørud – rettlede deg under hele prosessen, svare på dine spørsmål, bestille time  for deg på kort varsel, og stå kort sagt til din disposisjon før, under og etter behandling. Det får vi mye ros for!

Tannbleking gjør du hos tannlegen

Tannbleking

Sikker og skånsom tannbleking

Opplever du at dine tenner er blitt gråere og gulere? Drikker du mye kaffe, te, eller nyter du et glass rødvin i ny og ne? Røyker du eller snuser du? Du tenker at du kanskje skal gjøre noe med det, og sjekker hvilke tilbud som finnes. Smil Tannlegesenter har lang erfaring med estetisk tannbehandling og mange fornøyde pasienter. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg til å få hvite og sunne tenner.

Vår blekemetode har mange fordeler;

 • Den er sikker og skånsom mot tann og tannkjøtt
 • Den er svært enkel å bruke
 • Du vil selv bestemme graden av blekingen for å unngå et unaturlig resultat
 • Blekeresultatet vil vare flere år dersom du tar godt vare på dine tenner
 • Du kan enkelt og rimelig bruke igjen utstyret etter noen år dersom du ønsker det
 • Blekingen er helt smertefri, dog kan enkelte oppleve noe ising under blekeperioden
Få hvitere tenner nå

Slik utføres tannbleking

Tannlege_Oslo_Nydalen_5

Tannlege Anne Myrlund

Behandlingen hos oss starter med å ta avtrykk, som det lages plastskinne av på klinikken. Så vil du få utlevert ditt blekekitt etter noen dager. Dette kittet inneholder din individuelt tilpasset plastskinne, blekemateriell (som er fri for giftstoffer), og en enkel veiledningsbrosjyre. Vi benytter Fluorescent som blekemiddel. Du vil naturligvis bli godt informert om fremgangsmåten i klinikken også. Plastskinnen fylles så med blekemateriell og plasseres over tennene. Blekeskinnen passer perfekt over tennene, og er derfor ikke ubehagelig å ha i munnen. Du bleker én kjeve om gangen, og skinnen sitter på om natten tre til seks ganger per kjeve. Blekeskinnen brukes til du er fornøyd med resultatet. En kontrollert hjemmebleking gir best og mest langvarig resultat. Når du gjør blekingen hjemme, kalles den kosmetisk tannbehandling. Du skal ikke benytte andre blekemidler enn den du får utlevert hos din tannlege. Oppbevar blekemiddelet i kjøleskapet (og utenfor direkte sollys).

Viktig å vite når du skal bleke dine tenner

Blekeresultet vil variere fra person til person, men nesten alle vil få sine tenner bleket etter endt behandling. Personer med sterkt misfarget tenner har tendens til å oppnå mer synlige resultater enn personer med kun litt misfarget tenner. Det er viktig å få tannlegens vurdering av egnethet til tannbleking under den første konsultasjonen. Enkelte menneskers tannsett er ikke egnet, som kan skyldes tannkjøttsykdommer (f.eks. periodontitt) eller tannsunnhetsproblemer (f.eks. karies). Hvis du har fått en krone, plastfylling eller lignende behandlinger i tannsettet, vil en blekingsbehandling ikke endre fargen på disse fyllingene. Derfor kan det være nødvendig å få skiftet de gamle fyllingene, så de passer den nye hvite fargen på tennene. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg til å vurdere dette. Gravide eller ammende anbefales å vente til etter fødsel og etter ammingsperioden er over. Og du, det er 18-års grense på all estetisk behandling hos oss.

Kort oppsumert bør man følge følgende råd ved tannbleking:

 • Gravide og ammende frarådes å benytte tannbleking
 • Vi anbelfaler at man har hatt en ordinær tannlegeundersøkelse i løpet av det siste året, dette da eventuelle hull kan medføre ising under tannbleking. Tannlegen vil også fjerne overflatemisfarginger på tenne, noe som er en stor fordel før behandlingen starter.
 • Videre bør tannfyllinger ha god kvalitet
 • Man bør unngå bleking dersom man har tynn emalje eller høye tannhalser
 • Personer som lider av tannkjøttsykdom, også kalt periodontitt, skal ikke bleke tennene
 • Eventuelle tannbroer, tannkroner eller skallfasetter blekes ved andre metoder enn hjemmebleking. Hør med tannlegen din om mulighetene her.
 • Tannområdet like ved tannkjøttet har naturlig mørkere farge og vil derfor ta noe lenger tid å bleke
 • Resultatet av blekingen og dens varihet avhenger av livsstil, munnhyggiene og vedlikehold
 • Fortsett med regelmessig tannlegeundersøkelse minst en gang per år etter gjennomført bleking for å bevare en sunn tannhelse

Noen gode råd for å oppnå best resultat med tannblekingen

 • Det er anbefalt at en tannlege har vurdert tenner og tannkjøtt før bleking igangsettes. Har du hull i tennene, bør du ikke bleke før disse er reparert.
 • Ikke bruk andre blekemidler enn de som er kjøpt hos din tannlege
 • Som tidligere nevnt, fyllinger og keramiske kroner påvirkes ikke av blekemiddelet, og vil følgelig ikke blekes. Det kan derfor bli nødvendig å skifte synlige fyllinger etter endt bleking.
 • Unngå i størst mulig grad produkter som kan misfarge tennene i blekeperioden – vin, te, kaffe og tobakk. Tennene vil i denne perioden være mer mottakelige for fargestoffer.
 • Det er nyttig å skylle munnen med fluor i blekeperioden og de første ukene etter blekingen. Dette for å unngå eventuell ising i tennene.

Smil Tannlegesenter

Tannbleking

Smil Tannlegesenter

Smil Tannlegesenter er en toppmoderne og nyskapende tannlegekjede i Oslo. Vi har klinikker i Nydalen og på Nationaltheatret. Vi er et team bestående av erfarne tannleger, spesialister, lege, oralkirurg, og psykolog. Vi har mange pasienter som har tannlegeskrekk og tilbyr også behandling hos psykolog og tannbehandling under narkose for de som trenger det. Våre tannleger er utdannet i Norge, og er alle medlemmer av Den norske tannlegeforening. Vi er sertifisert tannklinikk og tilbyr tannforsikring via IF Skadeforsikring.

Vi ved Smil Tannlegesenter setter de høyeste krav til kompetanse. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på stadig å videreutdanne og kurse våre ansatte. Dette er både med på å skape økt motivasjon for våre tannhelsemedarbeidere, i tillegg til å sikre høy kvalitet i alle ledd for pasienten. Menneskene i Smil Tannlegesenter jobber i et yrke som gir stor glede av å hjelpe andre. Vår tannhelsepersonell finner mye motivasjon og blir oppriktig glad hver gang du som pasient blir fornøyd med den tannbehandlingen du har fått.

Tett og personlig oppfølgning

Som pasient ved Smil Tannlegesenter vil du bli ivaretatt av et vennlig og serviceinnstilt helseteam. Vår erfaring og faglige trygghet sørger for førsteklasses oppfølging og behandling. Vi utfører alle typer tannbehandlinger, forebyggende arbeid, samt estetiske tannbehandlinger. Våre tannleger har tilleggskompetanse innen odontofobi/tannlegeskrekk. Vi har fokus på at all behandling skal være smertefri. Vi vil reservere god tid til deg for å unngå en stresset situasjon, både for deg som pasient og for tannlegen som skal behandle deg. Det får vi mye ros for.

Smil Tannlegesenter er for alle – enten du er ung eller gammel – enten du har en alvorlig tannlidelse eller bare ønsker å pynte litt på tennene. Hos oss er du sikret en faglig dyktig og topp moderne tannbehandling – et komplett tannlegetilbud helt uten hull!

Hva sier våre pasienter?

Vi er en av Oslos ledende tannklinikker med ekspertise innen estetisk tannbehandling. Vi foretar alltid en invividuell vurdering av dine spesifike behov og skreddesyr behandlingen etter dine ønsker og vår profesjonelle vurdering. Det er viktig for oss at du føler deg trygg og godt ivaretatt. Sikkerhet, tillit, kompetanse og dialog er våre kjennetegn. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook-side.

Pasientomtaler

Pasientomtaler

Få hvitere tenner nå

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag:kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag:kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81