Kontakt oss
Online Booking

Tannfylling og plastfylling, behandling i Oslo

Har du mistet en tannfylling, eller vurderer du en tannfyllingsbehandling? Dersom din tannfylling er løs må du kontakte tannlegen umiddelbart for å unngå et større hull under den løse fyllingen. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side.

En tannfylling er en erstatning for tap av tannsubstans. En tannfylling finnes i flere forskjellige størrelser, alt fra små fyllinger til større restaurering av tenner. En tannfylling kan være en god løsning dersom dårlig tannemalje eller karies har forårsaket hull i tannen. Andre grunner til å benytte tannfylling er på grunn av brukket, misfarget eller manglende tann.

Tannlege_Oslo_Tannlegevakt

Velkommen til oss

I utgangspunktet er alle tenner egnet til bruk av tannfylling. Hos oss i Smil Tannlegesenter setter vi av god tid til deg som pasient, spesielt dersom du har betydelig ødelagt tannsett. Vi legger en detaljert plan for din tannbehandling.

Der finnes flere ulike tannfyllinger

Det er flere forskjellige typer tannfyllinger som benyttes i dag hos tannlegen, alle med sine fordeler og ulemper. Du kan lese mer om de ulike fyllinger under.

  • Amalgamfyllinger (sølvfyllinger)
  • Plastfyllinger
  • Gullfyllinger og gullkroner
  • Metallkeramiske fyllinger og metallkeramiske krone
  • Porselensfyllinger (fullkeramiske fyllinger) og porselenskroner

Lurer du på hvilken tannfylling som passer best til din situasjon, eller om du trenger å få skiftet ut dine amalgamfyllinger, tar du bare kontakt med oss. Du kan komme innom for en gratis konsultasjonstime, slik at vi kan få sett på din munnhelse og gi deg faglige råd. Dersom det må planlegges for videre tannbehandling, vil du få et kostnadsoverslag av oss slik. Du vil nøye bli informert om behandlingsplanen på en måte som du forstår, slik at du føler deg trygg.

Velkommen til Smil Tannlegesenter

Smil Tannlegesenter er en toppmoderne tannlegeklinikk i Oslo sentrum. Du finner oss mellom Stortinget og Nationaltheatret, et steinkast unna Karl Johans gate. Våre tannleger er alle utdannet i Norge, og medlemmer av Den Norske Tannlegeforening. Vårt tannlegekontor har TEMPUR-tannlegestoler, dempet lyd og behagelig lys. Vi har store og romslige behandlingsrom som er frie for ‘’tannlegelukt’’. Vi samarbeider tett med spesialister, psykologer og anestesileger for å kunne tilby et bredt spekter av tannlegetjenester. Våre kjernepasienter kommer fra hele Oslo, med spesiel stor pågang fra Majorstuen, Frogner, Nydalen, Torshov, Sagene, og Røa. Velkommen til oss.

Få time på kort varsel

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81