Kontakt oss
Online Booking

Vi er sertifisert og tilbyr tannforsirkring

Visste du at…
Du vil ha mulighet til å forsikre partner og familiemedlemmer på samme polise. Spør oss gjerne om tannhelseforsikring.

Med tannforsikring fra If får du dekket utgiftene til tannbehandling. Det eneste som kreves er at du går til årlig kontroll hos tannlegen. Det er både trygt og enkelt.

Tannforsikring_Smil

Tannhelseforsikring er et produkt som dekker dine kostnader ved behandling av nye å uforutsette tannlegeutgifter. Det vil si at dersom din tannlege avdekker forhold som han/hun mener er behandlingskrevende, vil dette dekkes av forsikringen. Får du for eksempel et hull i tennene, eller må bytte en sprukken fylling, dekker forsikringen dette. Med tannforsikring vet du hvor stor tannlegeforsikringen blir. Med litt uflaks kan en tannlegeregning fort komme opp i 25 000 – 30 000 kroner. Har du tannforsikring, kan du gå til tannlegen når du trenger det. Og du slipper å være redd for hva det vil koste.

Tannforsikringen gir deg forutsigbare tannlegeutgifter. Det blir enklere for deg å planlegge økonomien din. Du betaler en fast pris årlig – og får dekket utgiftene til alle de vanlige tannbehandlingene. Du betaler kun for den årlige undersøkelsen, og en egenandel hvis du skulle ha behov for tannbehandling.

Tannforsikringen dekker
✓ Karies (hull i tennene)
✓ Erstatning av sprukket plombe
✓ Trekking av tenner
✓ Innsetting av bro
✓ Krone på skadet tann
✓ Implantat
✓ Krone på implantat
✓ Rotfylling (endodonti)

Forsikringen dekker ikke tidligere identifiserte behandlingsbehov eller påbegynte behandlinger. Dette vil fremkomme av din tannlegejournal. Du må selv sørge for å årlig gjennomføre ettersyn og tannlegekontroll, som normalt omfatter ordinær undersøkelse av tennene med tilhørende røntgenbilde, puss og rens. Forsikringen er tilgjengelig for alle og premien skal være et beløp som alle kan bære uten at det tynger privatøkonomien.

Egenerklæring
Når du har bestemt deg for å bestille tannforsikring, vil vi be deg om å svare bekreftende på at du har vært hos tannlegen i løpet av de siste 15 månedene, og at du ikke har behov for tannbehandling på kjøpstidspunktet. Du må også akseptere at tannlegen kan sende journalen din til If og til vår samarbeidspartner, Nordic Dentalpartner, ved behandling av tannskade.

if-forsikring

Tannforsikring via If

Forsikring tilpasset ditt behov
Hver og en av oss har ulike behov. Men uansett om du er ung eller gammel, er det viktig å ta godt vare på tennene. Du kan også betale tannforsikringen for barn eller barnebarn, og bidra til fortsatt god tannhelse, også etter at det offentlige tilbudet opphører ved fylte 20 år.

Slik fungerer tannforsikringen
Tannforsikringen dekker kostnaden du har ved behandlingen av nye og uforutsette tannproblemer. Hvis du får hull i tennene eller har behov for en krone, bro eller rotfylling, dekker tannforsikringen utgiftene dine. Når du skal bruke forsikringen, tar du bare kontakt med tannklinikken din. Du betaler ingen ting for behandlingen – bortsett fra en egenandelen.

Priser på tannforsikring

Vi viser til sidene til IF for oppdaterte priser, egenandel, og forsikringssum. Les mer her.

Ytterligere spørsmål?

Har du spørsmål – eller ønsker du å bestille tannforsikring – ta kontakt med tannlegen din eller gå inn på if.no/tannforsikring

Få time på kort varsel

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81