Avdeling Oslo sentrum

Din foretrukne tannlege

Vi skjønner deg godt

Turen til tannlegekontoret er det ingen som gleder seg til. (Bortsett fra oss som jobber her, selvfølgelig.) Men når det likevel er dags for et besøk, vil du jo gjerne vite at du har valgt rett stol. Tannlege Oslo

Du er i de beste hender

Hvem er egentlig han eller hun som skal fikse i munnen min, lurer du kanskje? Det korte svaret: en oppmerksom, dedikert og drivende dyktig fagperson. Den litt lengre versjonen: Vi ansetter kun norskutdannede tannleger, fordi vi vet at her kommer kun de beste inn – og gjennom. Noen har lang fartstid, andre er relativt nyutdannede og har den ferskeste kunnskapen om aller siste nytt. Den miksen er verdifull for både oss og deg. Tannlege Oslo

Online Booking
Ring nå

Vi tar tannlegeskrekk på alvor

Visste du at mer enn 2 av 10 har tannlegeskrekk? Det tar vi ikke lett på. Enten du er blant dem eller ikke, noter deg dette: Vi tar oss god tid og gjør besøket ditt så avslappet og behagelig som overhodet mulig. Ikke bare under selve behandlingen, men i møtet med menneskene og med lokalet. Tannlegelukten er fjernet, belysningen dempet. Omsorgen er varm og ekte. Og stolene våre? De er av typen Tempur, så de er faktisk ekstra komfortable de også. Men én ting er hva vi sier. Det som betyr noe, er hva alle pasientene mener:

“En helt fantastisk tannlegeopplevelse takket være tannlege Kristin og assistenten som med stor tålmodighet og dyktighet klarte å behandle meg uten narkose! Jeg har i nesten 50 år hatt en intens tannlegeskrekk, og vært behandlet med psykolog, lystgass og medikamenter for å kurere dette uten hell. Dermed har jeg måttet ty til narkose, noe som blir veldig kostbart i lengden. Men takket være Kristin kommer jeg aldri til å gå til noen annen tannlege!”-Pasienttilbakemelding fra vår Goolge-side.

Tannlege_Oslo_Nydalen

Åpent når du trenger det

Vi holder åpent i helgen og på kvelden

Det kjennes aldri som et godt tidspunkt å gå til tannlegen, men hos oss er i alle fall ikke åpningstidene noen unnskyldning. Fordi vi alltid har åpent (mer eller mindre), trenger du ikke planlegge dagen rundt tannlegebesøket. Smett det inn der det passer deg. Med en journal i skyen binder du deg dessuten ikke til én av klinikkene. Vi har uansett full oversikt over historikken din fra tidligere besøk hos oss. Tannlege Oslo

Mandag – fredag:                     kl. 07:30 – 20:00

Lørdag – søndag:                     kl. 10:00 – 16:00

Akutt tannlegevakt

Bestill time nå

Smilegaranti

Vi heter ikke Smil tannlegesenter for ingenting. Bli møtt med et smil – og forlat oss med et smil du kan være stolt av. Det er vårt mål. Vi garanterer at du:

  • Alltid finner oppdatert prisliste på web og i resepsjonen
  • Alltid får skriftlig kostnadsoverslag før påbegynt behandling
  • Alltid blir orientert om behandlingen du skal få
  • Alltid får informasjon om tannbehandlingen som er utført
  • Alltid får spesifisert kvittering for gjennomført behandling

Våre tannleger har høy kompetanse og flere har spesialiseringer. Hos oss er du i trygge hender.

Smertefri behandling

Vi er spesialister på smertelindring

Tannlegen har en rekke muligheter for å gjøre ditt besøk hos tannlegen så komfortabelt som mulig, både før, etter og i løpet av behandlingen. Tannlegens første regel er at pasienter må behandles med forsiktighet. God informasjon gis under hele besøket. Du kan få sedativ/beroligende midler samt smertestillende tabletter, erfarne tannleger med god sprøyteteknikk for lokalbedøvelse gir minst mulig smerter. Videre benytter det siste innen tannmedisinsk utstyr for smertelindring.

Bestill smertefri behandling

Få hvite tenner

Et hvitt smil er vakkert og gir selvtillit

Vi benytter anerkjent metode for tannbleking. Bli kvitt misfarving raskt og trygt, uten å skade emaljen.

Tannbleking
Bestill tannbleking

Det siste i tannmedisinsk utstyr

Hos oss er du i trygge hender

Med panorama røntgenmaskin kan vi se problemer som kan være vanskelig å se på vanlige røntgenapparat.

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81