Kontakt oss
Online Booking

Kontakt Oss

Du kontakter oss på telefon, e-post, eller via vår online timebooking-tjeneste. Du kan også fylle ut kontaktskjema som du finner lenger ned på denne siden. Ved akutte henvendelser kan du ringe oss på 23651881.

Omsorgsfull behandling betyr for oss at våre tannleger setter av god tid til alle tannlegebesøk. Fra første kontakt til fullført behandling. Dette hører vi er viktig for deg som pasient, men det er også viktig for din tannlege som skal gi deg den beste behandlingen. Nettopp dette får vi mye ros for.  Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side. Smil Tannlegesenter – verdens hyggeligste tannleger.

Camilla Schjelderup Mjørud er vår fantastisk hyggelige og svært dyktige daglig leder. Har du spørsmål eller ønsker å gi oss tilbakemeldinger, treffer du henne på telefon 23 65 18 81. Du kan også sende en e-post info@smiltannlegesenter.no. Det blir hun glad for.

Pasientgarantien ved Smil Tannlegesenter

  • Alltid oppdatert prisliste på web og i resepsjonen
  • Alltid skriftlig kostnadsoverslag før påbegynt behandling
  • Alltid orientering om behandlingen som skal utføres
  • Alltid informasjon om tannbehandlingen som er utført
  • Alltid spesifisert kvittering for gjennomført behandling

Din dyktige tannlege sentralt i Oslo

Våre tannklinikker ligger på Nationaltheatret og i Nydalen. Dersom du ikke er sikker på hvordan du kan finne oss, er det bare å ringe 23651881. Vi hjelper deg gjerne med veibeskrivelsen. Husk også at vi har åpent alle hverdager fra kl. 07:30 til kl. 20:00 på kvelden. I tillegg holder vi åpent lørdager fra kl. 10:00 til kl. 16:00.

Slik finner du oss på Nationaltheatret

Tannlege_Oslo_Nydalen

Tordenskiolds gate 7, 0160 Oslo

På Nationaltheatret finner du oss på Tordenskiolds gate 7. Tordenskiolds gate 7 har beliggenhet midt i smørøyet av Nationaltheatret, i nærheten av Stortinget, Oslo Rådhus, og Nationaltheatret T-bane stasjon. Tannklinikken har enkel adkomst for bil fra Oslo sentrum, i tillegg til gangavstand til alle kollektivtilbudene i området. Videre er det parkeringsdekning i gateplan i tillegg til garasjekjeller flere steder i umiddelbar nærhet. Nationaltheatret har et godt utbygget sykkelveinett, med sammenhengende gang- og sykkelvei fra Nationaltheatret og opp langs Akerselva i Nydalen. Klinikken har heis.

Slik finner du oss i Nydalen

Nydalen_1

Sandakerveien 116, 0484 Oslo

Bor du, studerer eller arbeider du i Nydalen vil du finne oss i Sandakerveien 116. Vi holder til i selvet BI-bygget, 2. etg. Tannklinikken ligger et steinkast unna Storo, og i umiddelbar nærhet til Kjelsås, Torshov, Sagene, og Grefsen. Klinikken har heis.

KONTAKTINFORMASJON

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81