Kontakt oss
Online Booking

Estetisk Tannbehandling i Oslo

Våre tannleger har tilleggskompetanse innen estetisk/ kosmetisk tannpleie, og er lidenskapelig opptatt av det som nå har blitt et eget fagfelt innen tannlegeutdanningen i Norge. Vi er stolte av å kunne tilby sikker og skånsom estetisk tannbehandling, med topp moderne utstyr, utført av tannleger med utdannelse fra Norge. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side.

“Tennene utgjør en stor del av skjønnhetsoppfattelsen. Smilet og tennenes utseende og farge er ofte det første vi legger merke til når vi treffer nye mennesker.” – Camilla Schjelderup Mjørud, daglig leder.

Estetisk tannbehandling, eller kosmetisk tannbehandling som noen kaller det, handler om justeringer av tennenes utseende. Med moderne utstyr og metoder kan vi i dag forbedre både tennenes farge og form. Misfarginger på tennene, mellomrom, ujevnheter og stygge fyllinger trenger ikke lenger å være et problem. Smil Tannlegesenter tilbyr flere alternativer for deg som ønsker et vakrere smil. Dette, naturligvis helt smertefritt.

Estetisk Tannbehandling

Estetisk tannbehandling i Oslo

Estetisk tannbehandling omfatter eksempelvis bleking og sliping av tenner, utskifting av misfargede fyllinger med tannfargede fyllinger, kronebehandling og bruk av porselenslaminat. Estetisk tannbehandling er for alle. Kvinner og menn i alle aldre har vært innom oss for både små og store justeringer. De tilbakemeldingene vi har mottatt har vært svært gode og dette motiverer oss. Vår klinikk opplever økt pågang også fra menn som ønsker justeringer på sine tenner.

Et flottere smil gir mer glede og dermed også økt livskvalitet

Kanskje er dette litt nytt og ukjent for deg, og du sitter igjen med mange spørsmål. Du lurer kanskje på om akkurat dine tenner lar seg justere eller bleke. Svært ofte vil det være mulig, og du blir overrasket over resultatet. Kom innom da vel, så får våre tannleger ta en titt. Det koster ingen ting og du forplikter deg ikke til noe som helst. Du vil både får svar på dine spørsmål, og samtidig få et kostnadsoverslag over den aktuelle behandlingen. Så kan du i ro og fred vurdere om du vil gjennomføre behandlingen eller ikke. Ring oss på telefon 23 65 18 81, eller send oss en e-post til info@smiltannlegesenter.no. Du kan også fylle ut skjema under. Vi lover deg tilbakemelding innen kort tid, og senest innen 24 timer. Verre er det ikke. 

Estetisk tannbehandling omfatter

Velrennomert tannlegesenter i Oslo

Smil Tannlegesenter er en toppmoderne tannlegeklinikk i Oslo sentrum og i Nydalen. Du finner oss mellom Stortinget og Nationaltheatret, et steinkast unna Karl Johans gate. Eller i Nydalen, like ved Storo. Våre tannleger er alle utdannet i Norge, og medlemmer av Den Norske Tannlegeforening. Vårt tannlegekontor har TEMPUR-tannlegestoler, dempet lyd og behagelig lys. Vi har store og romslige behandlingsrom som er frie for ‘’tannlegelukt’’. Vi samarbeider tett med spesialister, psykologer og anestesileger for å kunne tilby et bredt spekter av tannlegetjenester. Våre kjernepasienter kommer fra hele Oslo, med spesiel stor pågang fra Majorstuen, Frogner, Nydalen, Torshov, Sagene, og Røa. Velkommen til oss.

Få time på kort varsel

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81