Kontakt oss
Online Booking

Vond visdomstann? Tannlegebehandling i Oslo

Har du ei vond visdomstann må du kontakte tannlegen så snart som mulig. Kontakt oss i dag så kan tannlegen finne ut av smerteårsaken. Behandlingen er helt smertefri. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side.

Våre tannleger ved Smil Tannleger får inn mange pasienter i uken grunnet hevelse rundt ei visdomstann. Akutte og sporadiske smerter er tegn på at noe er galt. Du skal ikke gå lenge med disse smertene.

Mulig årsaker til vond visdomstann

Det våre tannleger opplever som den mest hyppige årsaken til smerter i visdomstanna er betennelse forårsaket av tannråte (karies). Det er ofte vanskelig å komme til rundt visdomstennene når man pusser tennene. Da vil det samle seg plakk og matrester i tannkjøttslommene rundt visdomstennene og forårsake betennelse. Da vil man oppleve smerter, og i enkelte tilfeller også hevelse. Infeksjonen kan enkelte ganger gå over til feber. Du vil også kunne oppleve at det blir vanskelig å gape.

Visdomstann

Velkommen til oss

Når du kommer til oss

Når du kommer inn til oss vil tannlegen din ta røntgenbilder av ditt tannsett. Vår tannlegeklinikk i Oslo er utstyrt med det nyste og mest moderne røntgenapparatet i markedet. Dette apparatet (OPG) hjelper tannlegen til å få et korrekt bilde av din tann- og munnhelse. Dersom du har problemer med tannråte (karies), betennelse, eller periodontitt kan det være fordelaktig å fjerne visdomstanna. Det er i utgangspunktet en grei sak å trekke visdomstenner. I noen tilfeller der man har pådratt seg alvorlige problemer med tannråte kan prosedyren være noe mer komplisert. Tannlegen vil sørge for å lindre dine tannsmerter og vurdere videre behandling.  Tannlegen kan også gi deg resept på antibiotika som for å dempe infeksjonen.

Smertefri tannlegebehandling

Det er dessverre mange som fremdeles forbinder et tannlegebesøk med smerter. Gode nyheter dersom du tilhører denne grupperingen; du trenger ikke lenger å måtte ta noen glass Whiskey før du besøker tannlegen! Smil Tannlegesenter tilbyr smertefri trekking av visdomstenner. Våre tannleger har lang erfaring og kan tilby deg som pasient lokalbedøvelse, lystgass, eller også narkose for de som også plages av tannlegeskrekk. Våre tannleger har faktisk tilleggskompetanse innen håndtering av tannlegeskrekk pasienter. Spør oss så kan vi hjelpe deg med å finne den optimale metoden for deg slik at du får en god opplevelse av tannlegebesøket.

Velkommen til Smil Tannlegesenter

Smil Tannlegesenter er en toppmoderne tannlegeklinikk i Oslo sentrum. Du finner oss mellom Stortinget og Nationaltheatret, et steinkast unna Karl Johans gate. Våre tannleger er alle utdannet i Norge, og medlemmer av Den Norske Tannlegeforening. Vårt tannlegekontor har TEMPUR-tannlegestoler, dempet lyd og behagelig lys. Vi har store og romslige behandlingsrom som er frie for ‘’tannlegelukt’’. Vi samarbeider tett med spesialister, psykologer og anestesileger for å kunne tilby et bredt spekter av tannlegetjenester. Våre kjernepasienter kommer fra hele Oslo, med spesiel stor pågang fra Majorstuen, Frogner, Nydalen, Torshov, Sagene, og Røa. Velkommen til oss.

Få time på kort varsel

PASIENTTILBAKEMELDINGER

"Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
"Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning."
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no
“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”
Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl. 07:30 – 20:00
Lørdag – søndag: kl. 10:00 – 16:00
Akutt tannlegevakt

23 65 18 81